Asus EEE Pad Transformer

For kort tid siden kom Asus med et nytt nettbrett, kalt EEE Pad Transformer. Det unike med dette nettbrettet er at det har et tastatur man kan koble på slik at det blir som en vanlig bærbar PC. Brettet kjører Android som operativsystem og Asus har vist nok gjort noen forandringer på det for å få det til å fungere optimalt med nettbrettet. Prosjektet har allerede to stk. Samsung Glaxy TAB som bruker Android systemet, men versjonen vi finner på EEE Pad er nyere, og forhåpentligvis bedre enn forgjengeren. En positiv ting med dette nettbrettet er at det har USB-kontakter, noe som gjør at en kan bruke et stort utvalg av tilbehør sammen med brettet. Prosjektet har bestilt 1 stk. av nettbrettet for test, og venter spendt på å se hvordan det fungerer.

Din side har foretatt en test av Asus EEE Pad Transformer, der finner du flere bilder og en grundig gjennomgang av nettbrett om du ønsker det!

Reklamer

One thought on “Asus EEE Pad Transformer

  1. Hei
    Mitt navn er Emil Sundstø og er IKT Konsulent på Åsane VGS. Vi har også kjøpt en ASUS. Syntes den eignet seg veldig bra til skole bruk, med USB, SD og mini HDMI og genial docking mulighet.
    Har du noe anbefalt program som jeg kan ta en titt på?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s